Natúr fa képkeret a webshopban

A sablonos beltéri dekorációk helyett, érdemes kipróbálni néhány különleges ötletet, amelyekkel egyedi megoldások köszönhetnek vissza ránk a falakról. A mankamuhelye.hu webshopból rendelt fa képkeret segítségével a megörökített pillanatokat hozzájuk méltó megjelenéssel egészíthetjük ki.

A vízparti nyaralásról készült felvétel köré gyönyörű kagylókból és kisebb, lapos kövekből az élményeinket felidéző képi világot teremthetünk, a téli síelés pedig csodásan mutat majd a műhóval és jégkristállyal fedett dekorációs elemek között. Több fa képkeret segítségével bármikor megváltoztathatjuk a lakás hangulatát. Készítsünk letisztult és harsány verziókat vagy az évszakok különböző jegyeit megjelenítő kereteket, majd váltogassuk akkor, amikor csak szeretnénk! Ilyenkor csupán a fotókat kell átrakni az éppen aktuális keretekbe.

Számos kiváló ötlet forrása tud lenni a natúr fa képkeret, az interneten ezernyi DIY videó és kreatív blog foglalkozik ezzel a témával. Merjünk kísérletezni a saját kezűleg készített lakberendezési ötletekkel!