Kiváló társas szórakozást nyújt a Monopoly Queen

Monopoly Queen
Monopoly Queen

Felnőttként gyakran irigykedve figyeljük a felnövekvő generációk tagjait, akik még nagy lelkesedéssel, minden erőfeszítés nélkül, játszva szereznek meg olyan tudásokat, amelyek a későbbiekben sokat fognak érni. Valójában ezt a képességet senki nem veszíti el, csak tudni kell aktiválni. A Monopoly Queen használata során próbára tehetjük az ismereteinket. Ki ne hallott volna már a legendás együttesről, amelyik rengeteg egyedi melódiával ajándékozta meg a világot?!

Az idősebbek még élő koncerten is lehettek, ami egyértelműen egy életre szóló élménynek számított. Ha szeretnénk megismertetni a fiatalokkal a kivételes dallamokat, akkor a Monopoly Queen egyértelműen kedvet teremt ehhez. A játék teljes egészében végigkíséri az együttes egész történetét.

Megismerkedhetünk a velük kapcsolatos helyszínekkel, eseményekkel, koncertekkel és mindezt nagyon közelről tehetjük meg. Ha szeretnénk kicsit elvonatkoztatni az online világtól, akkor erre a Monopoly Queen kiváló lehetőséget teremt. Csak annyi a dolgunk, hogy összegyűjtünk néhány embert és máris belevethetjük magunkat az élményekben dús szórakozásba.