Fog implantátum Budapest minimális tényleges beavatkozással

Aktuális a fogorvosi látogatás, de tartunk a procedúra okozta fájdalomtól, illetve a hosszú lábadozás okozta lelki-fizikai megterheléstől? Életre szóló, minőségi eredményekre vágyunk, de a kitűnő ár-értékre vonatkozó elvárásainkból sem szeretnénk engedni? Az IHDE azonnal terhelhető fog implantátum lehet a válasz az imáinkra!

Fájdalommal és kellemetlenséggel sem jár a fog implantátum Budapest városában való beültetése, ráadásul a klinikát is gyorsan elhagyhatjuk, ha az IHDE technológia mellett voksolunk.

Az IHDE módszerrel beültetett implantátumok esetén nem kerül sor csontbeültetésre sem. Annak köszönhetően, hogy az implantátumok behelyezése feltárás nélkül történik, a páciensek már a harmadik nap után elhagyhatják a klinikát, sőt, azonnal terhelés alá vethetik az új fogsorukat.

A fog implantátum Budapesten gyors és megbízható körülmények között kerül behelyezésre. Gyakori kérdés a leendő páciensek részéről, miszerint cukorbetegség és csontritkulás esetén igényelhető-e a kezelés. A válasz egyértelműen az, hogy igen.