A Gepida elektromos kerékpárral élmény a suhanás

Gepida elektromos kerékpár
Gepida elektromos kerékpár

Lassan rekordokat döntöget az európai kerékpár eladási listákon, de itthon is egyre népszerűbb a pedelec, vagyis az elektromos rásegítésű bringa. A magyar gyártmányú Gepida elektromos kerékpár 2008 óta áll a vásárlók rendelkezésére. A cég, Kelet-Európában először vezette be a Bosch e-bike rendszerét, amit a kontinens vezető kerékpárgyártói használnak.

A Gepida elektromos kerékpár tehát a kategóriájában a legkedveltebbek közé tartozik, reális árak mellett. Az elektromos rásegítésnek köszönhetően, bizony egyre növekszik a bringások tábora. Aki próbálta, azt vallja, egyedülálló élmény. Ami pedig jó hír az egész családnak, hogy már gyermekméretben is kapható Gepida elektromos kerékpár.

Túrautak, nehéz terep, hosszú táv már nem lehet akadály, a kicsik is lépést tarthatnak a felnőttekkel, a hátszél élményét pedig kifejezetten értékelni fogják. Amitől egy pedelec vonzó lehet valóban mindenkinek, az a választás szabadsága, mert magunk döntjük el, hol és milyen mértékben vesszük igénybe az elektromos rásegítést.