Kristály poharak a családi összejövetelen

Kristály poharak

Időnként jó, ha összegyűlik a család és koccint egyet valamilyen ünnep alkalmából. A kristály poharak kapóra jönnek majd, hiszen kitölthető beléjük egy finom ital. Tökéletesen alkalmas a pezsgőhöz, a likőrhöz, a borhoz, a pálinkához és a whiskey-hez. Természetesen mindegyik italhoz másféle pohár dukál.

A whitecrystal.hu weboldalról igen könnyű feladatnak bizonyul majd a beszerzés. A készlet megtekintését követően nem lesz könnyű eldönteni, hogy mely kristály poharak kerüljenek bele a virtuális kosárba.

A rajtuk lévő gravírozott minta nagyon szép, ezért csodálatosan mutatnak majd a családtagok kezében. Amikor nincsenek használatban, akkor pedig a szoba díszévé válhatnak. Érdemes szett formájában megrendelni. Vásárolható hozzájuk díszdoboz, aminek a segítségével nem jelent majd gondot a tárolásuk.

A védelmének köszönhetően attól sem kell félni, hogy esetleg eltörnek a kristály poharak. A különlegesre csiszolt üveg persze ajándéknak sem utolsó. A webáruházból lehet még rendelni vázát, gyertyatartót, palackot és tálat is.

Print Friendly, PDF & Email
Kategória Vásárlás | Címkék , | Kristály poharak a családi összejövetelen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Comments are closed.