A balatoni hajózás rejtette lehetőségek

Balatoni hajózás

Balatoni hajózás

Balatoni kikötők számtalan hajózási és hajó vezetési igényt képesek kielégíteni. A balatoni hajózás azonban nemcsak a magyarországi lakosokat, hanem a külföldi turistákat is vonza. A számos hajó bérlési ajánlat helyet ad a saját vezetői engedéllyel való vitorlázásnak és a kapitánnyal együtt való bérlésnek is. Az R Yacht fontos szerepet tölt be a balatoni hajózás világában.

Balatonfüredi székhelyén igényes és széleskörű szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket. A balatoni hajózás vezetővel vagy anélkül opciói mellett, a cég vitorlástúráknak, naplemente túráknak is helyet ad. Továbbá horgászásra, vitorlásversenyekre is remek ajánlataik vannak, valamint az általuk szervezett vitorlás oktatásban is részt lehet venni. A balatoni hajózás kiváló lehetőség kisebb események lebonyolítására is, mivel az R Yacht Róza rendezvényhajó születésnapoknak, leány- és legénybúcsúknak is helyet ad. További információkat a cégről, a hajókról, a szolgáltatásokról, árajánlatokról és elérhetőségekről a setavitorlazas.hu oldalon szerezhet.

Print Friendly, PDF & Email
Kategória Szolgáltatás | Címkék | A balatoni hajózás rejtette lehetőségek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Comments are closed.