Pasztinák, nem csak levesekbe

Pasztinák
Pasztinák

Az utóbbi időben talán a burgonya az a bizonyos zöldség, ami a legtöbbször kerül az asztalra. Azonban azt sokan nem veszik észre, hogy a magas keményítő tartalma milyen károkat tud okozni az emberi szervezetben. A pasztinák és a répa levesekbe vagy akár köretként is méltatlanul hátraszorult. Fontos, hogy minél többen alaposan tájékozódjanak és tegyenek meg mindent az egészségük érdekében. A pasztinák különleges íze, finom aromája igazi ínyencséggé teszi és jó lenne, ha egyre gyakrabban kerülne az asztalra. Sokan összetévesztik a petrezselyemmel, de tudnunk kell, hogy bár ízük és gyökerük is hasonló, de a föld feletti részük teljesen eltérő. A petrezselyem levele közkedvelt fűszer, ezzel szemben a pasztinák levelei fogyaszthatatlanok. A paleolit receptekben viszont nagyon gyakori vendég, így talán újra visszatér a kedvenc zöldségek közé ez a finomság. A paleolit ételeket Budapesten házhoz is rendelhetjük bármikor és ízletes pasztinák fogások mellett is dönthetünk.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás