Miért jó a kókuszolaj?

Kókuszolajok
Kókuszolajok

A kókuszdió beléből készült olaj bátran fogyasztható, akárcsak az olívaolaj. A kókuszolaj 90%-ban telített zsírsavakat tartalmaz, 6%-ban egyszeresen telítetlen zsírsavakat, 3%-ban pedig többszörösen telítetlen zsírsavakat. A minősített kókuszolajok sokáig eltárolhatóak. Semleges ízzel rendelkeznek, a hő tűrőképességük rendkívül magas. Felhasználható sütemények készítéséhez, vagy akár húsok sütéséhez is. A kókuszolaj gyulladáscsökkentő hatású készítmény, ami fokozza az anyagcserét.

Az olaj segít megőrizni a testsúlyt, hiszen nem hizlal. A minősített kókuszolajok laurinsavat tartalmaznak, ami vírus- és baktériumölő tulajdonságú, továbbá védi a szívet is. Az olaj gombaölő tulajdonságának köszönhetően, alkalmazható hüvelygomba és Candida ellen is. A minősített kókuszolajok a bőrre is kifejtik jótékony hatásukat. Hidratálják a bőrfelületet, erősítik a kötőszöveteket, továbbá meggátolják a bőr megereszkedését és a ráncok kialakulását. Az olajról bővebb információkat találhatnak az érdeklődők az áruház felületén.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás