Könnyen kezelhető az alpaka fonal

Több tényezőtől függ, hogy milyen alapanyagot érdemes felhasználnunk egy adott kézimunkához, de néhány feltételnek mindenképpen teljesülnie kell a kifogástalan végeredményhez. Strapabíró, puha és selymes jellegű az alpaka fonal, hasonlít a gyapjúhoz, azonban ez nem szúr és lanolint sem tartalmaz, tehát hipoallergén.

A nordfonal.hu webshop palettáján megtaláljuk ennek az alapanyagnak a természetes színeit is, nem csupán a sok színes árnyalatot. Tehát mindenki kiválaszthatja a számára optimális árnyalatot a munkájához, hiszen alpaka fonal felhasználásával bármilyen ruhaneműt előállíthatunk. Ideális választásnak bizonyul sapkák, sálak, pulóverek, poncsók és más kiegészítők, de még plüssfigurák megalkotásához is.

A rendszeres igénybevételt nagyon jól bírják ezek a darabok, a kifogástalan alapanyagnak köszönhetően. A fonal kiváló jellegét ékesen bizonyítja, hogy könnyen kezelhető, nagyfokú ellenálló képessége van, de ezek mellett rendkívül kellemes érzést nyújt a bőrnek a bőrbarát jellegű alpaka fonal.