Finoman gőzölgő brokkoli krémleves

Brokkoli krémleves

Az éhség nagy úr, ezért mindenképpen tennünk kell valamit a csillapítása érdekében. Egy finom leves mindig jólesik, tehát érdemes megtanulnunk néhány receptet. A brokkoli krémleves különösen ínycsiklandónak számít.

A kezdők is megpróbálkozhatnak vele. A hozzávalói nem kerülnek sokba, ezért anyagi szempontból sem jelent akadályt az elkészítése. A receptneked.hu oldal szerint csupán 30 dkg brokkoli, 1 liter húsleves alaplé, főzőtejszín, só, bors, fokhagyma és vaj kell hozzá.

A brokkoli krémleves elkészítéséhez fel kell forrósítani a vajat. Hozzá kell adni a fokhagymát, a krumplit és a brokkolit. A néhány perces pirítást követően jöhet a fazékba az alaplé. A felforrást követően le kell fedni a levest. A lábas tartalmát robotgép használatával kell krémesre keverni. Ezt a feladatot lehetőleg műanyag tálban kell megtenni.

Ezt követően jöhet a főzőtejszín, a só és a bors hozzáadása. Egy kicsit fel kell forralni a brokkoli krémlevest, ezután pedig hozzá lehet látni az elfogyasztásához. A pirított zsemlekockával nagyon finom.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás