Egybe fürdőruha a kerti fürdéshez

Egybe fürdőruha

Sok család dönt úgy, hogy vesz a kertbe egy felfújható úszómedencét, a gyerekek nagy örömére. Igen ám, de egy egybe fürdőruha is kelleni fog ahhoz, hogy a kislányok bemehessenek a vízbe.

Otthoni körülmények között sem árt a viselése, hiszen megvédi a kicsiket a szomszédok, illetve a járókelők kíváncsi szemei ellen. Ezenkívül véd az esetleges fertőzésektől. A kislányok szívesen veszik majd fel a divatossága miatt. Az egybe fürdőruha jól passzol a nyári időszakhoz, az élénk színeinek hála.

Mivel többféle méretben áll a vevők rendelkezésére a cocobana.hu weboldalon, ezért bármilyen életkorú kislány esetében lehet innen válogatni. Remek anyagból készült, ezért több szezont is kibír. (Persze lehet, hogy a gyerkőc jövőre már kinövi.) Az egybe fürdőruha mellett lehet rendelni úszódresszt, bikinit és szimpla fürdőbugyit.

Kisfiúknak való modellek is találhatók a nagy kínálatban. Érdemes figyelni a leárazásokat, hiszen így még olcsóbb lehet a vásárlás. A házhoz szállításért cserébe sem kell sok pénzt kifizetni.

Print Friendly, PDF & Email
Kategória Vásárlás | Címkék , | Egybe fürdőruha a kerti fürdéshez bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Comments are closed.